ПРВО ИЗВОЂЕЊЕ НОВЕ КОМЕДИЈЕ - У ДВОРАНИ ПАРК
Нова представа "Битанга у боји" рађена по тексту Вање Булића биће одиграна у нашој Дворани Парк 26. новембра од 20 сати, дан пре београдске премијере у Академији 28. Карте су већ у продаји, цена појединачне улазнице је 500 динара.
О представи:
Угледни тајкун, који уласком у културу пере своју биографију, ангажује два глумца и две глумице да припреме позоришни комад по својој жељи и да то буде прва представа у позоришту које ће он финансирати. У раду на новој представи, глумачку екипу оптерећују међусобне размирице, спутане и неспутане страсти, трка за преживљавањем, неостварене амбиције... Опредељују се да у садашње време преселе „Госпођу министарку“, „Ромеа и Јулију“ и „Коштану“. Тада цела прича прерсаста у урнебесну комедију у којој ће гледаоци препознати све оно што свакодневно преживљавају, читају у новинама или гледају на телевизији, па ће се на крају представе искрено упитати: да ли је све ово заслужило смех или нека друга осећања?
Позоришни комад „Битанга у боји“ написао је Вања Булић, добитник награде „Радоје Домановић“ за 2020 годину, а режирала је Теа Пухарић. Изузетну глумачку екипу чине Милош Ђорђевић, Маја Шарац, Милан Чучиловић и Тијана Упчев.
Режија: Теа ПухарићВРХ