Услови коришћења


Хвала што сте посетили интернет презентацију Центра за културу и образовање општине Аранђеловац (у даљем тексту ЦЗК). Ваш приступ, као и коришћење ових интернет страница (у даљем тексту: сајт) подлеже овим условима коришћења и важећим законским прописима који уређују ову област. Приступом и коришћењем овог сајта, прихватате без ограничења, ове услове коришћења. Уколико не прихватате ове услове коришћења без ограничења, молимо вас да напустите сајт.


Власништво садржаја

Сајт и сви текстови, логотипи, графика, слике, аудио материал, материал који је доступан за преузимање и остали материјали на овом сајту (у даљем тексту: Садржај), јесу ауторско право или власништво ЦЗК сајта или су на сајт постављени уз дозволу власника или овлашћеног носиоца права. Коришћење Садржаја, осим на начин описан у овим условима коришћења, без писане дозволе власника Садржаја је строго забрањено. ЦЗК ће заштити своја ауторска права, своја права интелектуалне својине и остала сродна права, као и друга права, у највећој мери дозвољеној законом, укључујући и кривично гоњење.


Ваша употреба сајта

Садржај сајта може садржати нетачне податке или грешке у коду. Промене на сајту се могу направити периодично у било ком тренутку и без обавештења. Међутим, аутор сајта се не обавезује да редовно ажурира информације садржане на овом сајту. Такође, аутор сајта не гарантује да ће сајт функционисати без прекида или грешака, да ће недостаци бити благовремено исправљани или да је сајт компатибилан са вашим хардвером или софтвером. Информације дате на овом сајту не треба тумачити као савете за доношење одлука било које врсте. Треба да се посаветујете са одговарајућим стручњаком ако вам је потребан специфичан савет прилагођен вашој ситуацији. Подаци који садрже увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени и о томе ће корисник који оставља податке бити обавештен. Строго је забрањено лажно представљање, тј. остављање лажних података у пољима за слање података.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени. Строго је забрањено лажно представљање, тј. остављање лажних података у пољима за слање коментара. Коментари који су написани великим словима неће бити одобрени. Уредништво ЦЗК сајта има право да не одобри коментаре који су увредљиви, који позивају на расну и етничку мржњу и не доприносе нормалној комуникацији између читалаца и посетилаца сајта. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одражавају ставове аутора ЦЗК сајта.


Изузеће од одговорности

Сајт користите на сопствени ризик. ЦЗК сајт није одговоран за материјалну или нематеријалну штету, директну или индиректну која настане из коришћења или је у некој вези са коришћењем сајта или његовог садржаја.


Линкови са сајтовима трећих лица

Сајт може садржати линкове других сајтова или интернет страница чији власник или корисник није ЦЗК. Такви линкови су обезбеђени искључиво да би вама пружили што више информација. ЦЗК сајт не контролише и није одговоран за рад, садржај, политику приватности или безбедност ових сајтова. ЦЗК не контролише садржај или производе или услуге доступне на овим сајтовима. Ако успоставите везу са таквим сајтовима преко линка на нашем сајту, то чините на сопствени ризик и без сагласности ЦЗК сајта.


Измена услова коришћења

ЦЗК може у сваком тренутку изменити ове услове коришћења тако што ће ажурирати овај текст. Ви ћете аутоматски бити обавезани новим условима коришћења садржаним у изменама, те би из тог разлога требало да периодично посетите ову страницу ради упознавања са тренутно важећим условима коришћења.Политика приватности

ЦЗК чува приватност свих посетилаца сајта www.centarzakulturuarandjelovac.rs (у даљем тексту: Сајт) и штити личне податке посетилаца сајта. Молимо вас да пажљиво прочитате Политику приватности која следи како бисте разумели како користимо и штитимо информације које нам пружате.


Информације које добијамо од вас

У начелу можете посетити овај сајт без откривања било какве информације о себи. Наши сервери сакупљају имена домена, али не е-маил адресе посетилаца сајта. На појединим деловима нашег сајта можемо затражити личне информације о вама како бисмо вам омогућили остваривање одређених права, као што је остављање коментара. Ово чинимо путем употребе онлине формулара и сваки пут када нам пошаљете своје детаље е-маилом. Информације које добијемо од вас могу укључивати ваше име и презиме, адресу, бројеве телефона, факса или е-маил адресу. Од вас никада нећемо тражити додатне информације које нису неопходне да бисте добили услугу коју сте затражили.


Употреба сакупљених информација

Информације о именима домена до којих дођемо не користимо како бисмо вас лично идентификовали, већ да би на основу те и других информација измерили број посета сајту, просечно време проведено на сајту, прегледане странице итд. Ове информације ћемо користити искључиво да бисмо измерили фреквенцију посећивања нашег сајта и унапредили његов садржај. У случају када од вас затражимо друге личне информације, као што су ваше име и е-маил адреса, тражићемо ваш пристанак (нпр. употребом онлине формулара или путем е-маила), обавестити вас о процесу прикупљања информација и о томе како ћемо их употребити. У случају да се предомислите и не желите да вас контактирамо у будућности, молимо вас да нас о томе обавестите.


Откривање информација

Информације које нам дате чувају се на нашем серверу, а може им приступити аутор сајта, државни органи, наши правни следбеници и лица која ангажујемо да обрађују податке у наше име у сврхе наведене у овој политици или друге сврхе за које сте ви дали одобрење. Такође, можемо пренети информације о употреби нашег сајта трећим лицима али то неће укључивати информације на основу којих ви можете бити идентификовани. Осим ако то закон не налаже, нећемо ни на који начин учинити доступним нити дистрибуирати информације о вама које нам пружите, без вашег претходног одобрења.


Малолетни корисници

Уколико сте малолетни, неопходно је да добијете дозволу својих родитеља или старатеља пре него што нам дате информације о себи. Малолетним корисницима који немају овакво одобрење није дозвољено да нам дају личне информације.


Други сајтови

ЦЗК сајт може садржати линкове за друге сајтове или интернет сајтове који нису под нашом контролом и који не подлежу овој Политици приватности. Уколико приступите другим сајтовима користећи дате линкове, оператери ових сајтова могу тражити информације од вас које ће користити у складу са својим политикама заштите приватности, које се могу разликовати од наше.
ВРХ