program-aktivnosti-2018.jpg

РТС 3 приказаће документарну емисију у трајању од 40 минута о 11.Фестивалу књиге на градском тргу који је одржан почетком септембра, о настајању и неким лепим згодама које су везане за књигу "Укрчкани дневник" Момчила Моце Станића, Аранђеловчанина који је читав радни век провео у РТС-у, о раду Центра за културу и Народне библиотеке "Свети Сава", и још по нечему. Емисија ће бити емитована 3. јануара од 19,30 - реприза 4. јануара од 11,30.

 


 

У организацији Плесног студија РМП и Центра за културу, а под покровитељством општине Аранђеловац, у среду у Дворани Парк, биће одржана велика Новогодишња плесна бајковита чаролија.

 

 


 

Центар за културу данас учествује у организовању три лепа догађаја. Најпре, од 12,30 ћемо одиграти лепу новогодишњу представу за децу специјалног одељења Основне школе "Милош Обреновић". Затим ћемо од 15 сати истом новогодишњом представом обрадовати децу са посебним потребама у Удружењу "Деца у срцу". На крају, васпитачи вртића "Звончић" ће у сарадњи са Центром за културу од 17 сати одиграти дечију представу, а средства која ће бити прикупљена иду за лечење малог Ниџе. 

 

 


 

Седам дана до урнебесне комедије у нашој Дворани Парк. Молимо да резервишете карте на време. "Сокин и Босина" у режији Југа Радивојевића, 5 децембар од 20 сати.

 


 

ФЕСТИВАЛ ЗА МАЛЕ - ВЕЛИКЕ ГЛУМЦЕ!
Најављујемо 4. Позоришни фестивал на коме ће учешће узети седам основних школа. Припреме су већ увелико у току, а свака школа представиће се комадом који сама одабере и припреми. Деци несебичну помоћ пружају наставници, а ових дана их обилазе и драмски уметници из Београда и саветима помажу у стварању представа. Велико, финално такмичење заказано је за 14. децембар. Стручни жири поделиће четири награде: за најбољу представу, најбољег глумца и најбољу глумицу Фестивала, као и награду за посебност у позоришном приказу. Сви сте позвани, дођите да видите колико су деца талентована! Улаз ће бити слободан.

 

 

 ВРХ