ДРУЖЕЊЕ СА БОДОМ НИНКОВИЋЕМ У ОКВИРУ ДЕЧИЈЕ СУБОТЕ!
Овонедељно дружење на Отвореној сцени у парку резервисано је за дивну дечију кабаретско-позоришну представу "Чудне речи" са нашим великим уметником Бодом Нинковићем у насловној улози. Ова представа настала је на основу албума песама за децу „Чудне речи“ који су Бода Нинковић и Јовица Тишма, заједно са Љубом Нинковићем и сјајном екипом сарадника, осмислили и снимили.
„Чудне речи“ представља збир озбиљних песама за децу. То не значи да песмице нису веселе, забавне и духовите, већ да су озбиљно и с поштовањем према деци смишљене, написане, одсвиране, отпеване и снимљене.
„Чудне речи“ су намењене деци од шест до девет година. У том узрасту лагано прерастају оне лепе песмице настале седамдесетих година прошлог века које се и данас радо слушају, а опет, још увек нису довољно порасла да на прави начин воле и разумеју музику коју маме и тате слушају а медији промовишу.
„Чудне речи“ промовишу букет љубавних песама које још нису порасле, па зато певају о љубави према финоћи, родитељима, другарима, игри, детињству, природи, музици, селу, спорту, причама, баки и деки, слављима, лепим сновима, смејању и радовању…
Отворена сцена у парку, субота 19. јун од 12 сати. Улаз је слободан. Добро дишли!ВРХ