ПОЕТСКО-МУЗИЧКИ КАБАРЕ „ЧЕЗНЕМ ДА ВАМ КАЖЕМ“ 28. ДЕЦЕМБРА У ДВОРАНИ ПАРК
 
За крај овогодишњег позоришног програма најављујемо кабаретску представу "Чезнем да вам кажем".
Игра: Милорад Мики Дамјановић, првак драме Београдског драмског позоришта.
Учествују:
Наташа Радовановић, сопран, стална чланица Опере Народног позоришта у Београду, Павле Јоксимовић, пијаниста.
Специјални гости: Мина Лазаревић, Ива Штрљић и Стеван Пиале.
Поетско музички кабаре „Чезнем да вам кажем“ родио се као жеља да се на духовит, аутоироничан и пријемчив начин публика сети и оживи сећања на нека друга времена, којих се углавном сећамо са сетом.
Првак драме Београдског драмског позоришта, Милорад Дамјановић, провешће публику кроз успомене на детињство, Југославију, студентске дане, почетак каријере, али и савремено доба у коме живимо. Свака од целина, употпуњена је поезијом, која је на неки начин обележила периоде о којима ће глумац говорити, али и најважнијим песмама, које представљају бисере српске поезије.
Програм овог кабареа, поред његове централне приче, прати анђеоски глас Наташе Радовановић, као једне од најзапаженијих дива Опере Народног позоришта у Београду, која ће певати поп, евергрин и џез песме које су обележиле све генерације.
„Чезнем да вам кажем“, је духовито, занимљиво и емотивно путовање кроз оно што јесмо, оно што су наши родитељи и људи око нас. Прича свих нас, испричана и отпевана кроз речи оних на које смо највише поносни као што су Васко Попа, Десанка Максимовић, Јован Дучић, Мирослав Антић…
Дворана Парк, 28 децембар /уторак/ од 20 сати. Цена појединачне улазнице је 500 динара.
Пријатељ представе: ФОРТУНА МАРКЕТ
Добро дошли у позориште!ВРХ