"MOJE SLATKO ČUDOVIŠTE" ZA POČETAK DEČIJE FILMSKE REVIJE

 
Od danas, narednih peta dana će se u Dvorani Park odvijati Revija dečijih filmova. Raspust još nije gotov, a do kraja za naše najmlađe drugare pripremamo još mnogo lepih iznenađenja.
Danas predlažemo bioskopsko druženje uz sinhronizovani crtać "Moje slatko čudovište". Početak je od 18 sati, a cena ulaznice je 250 dinara. Dobro došli!
SADRŽAJ:
Kralj ne može da poveruje u činjenicu da je njegova voljena ćerka, princeza Barbara, već odrasla. Dok su svi ometeni pripremom njene rođendanske zabave, presto preuzima podmukli službenik Lasica. Međutim, nezadovoljan što je jedini vladar Kraljevstva, planira i da se oženi Barbarom. Princeza Barbara beži iz palate duboko u šumu. Tu pronalazi Bugija odmetnika i njegovog prijatelja Zlog zeca. Barbarino prisustvo remeti običan momački život dvojice prijatelja. Barbara se meša u sve, nameće sopstvena pravila i ide im na živce svojim maštanjima o princu Edvardu. Zamišlja kako princ Edvard pobeđuje varalicu, vraća kralja i prosi Barbaru. Da bi se oslobodio Barbare, Bugi odlučuje otići toliko daleko da traži princa Edvarda, zaustavi Lasicu i uspostavi red u kraljevstvu.
Originalni naslov: My Sweet Monster
Početak prikazivanja filma: 11.01.2022
Dužina trajanja filma: 90 min
Država/Godina: RUS/2021
Žanr: animirani
Glumci: Bojana Radovanović, Marko Kon, Nemanja Mihajlović, Vukan Vujović, Aleksandar Stojanović, Marta Mijatović, Dejana Radaković, Jovana Pantić, Stevan Matić, Nemanja Simić
Režiser: Viktor Glukhushin, Maksim Volkov
Distributer: MCF MegaCom FilmВРХ