КАКВА ТИ ЈЕ ЖЕНА, ТАКАВ ТИ ЈЕ ЖИВОТ
 
Представа „Каква ти је жена, такав ти је живот“ Драгана Маринквића Маце ће вас натерати да размислите добро о себи и о свету који вас окружује, јер ми смо генерације која не желе везу.
Листамо по апликацијама у нади да ћемо пронаћи ону праву особу. Желели бисмо поручити своју сродну душу преко интернета, читамо „Пет начина како да знаш да му се свиђаш“ и „Седам начина како да је освојиш“ мислећи да можемо програмирати особу за везу као пројекат на интернету. Ипак, ми смо ти који не желе везу.
Желимо фасаду везе без труда, држање за руке без гледања у очи, одуговлачење без озбиљног разговора, обећање без стварне посвећености. Желимо и прославити годишњицу без оних 364 дана који воде до ње. Играмо игре без победника и на крају останемо сами. Желимо ту љубав као из филма, али ништа не чинимо.
Да ли волимо да нас воле или волимо да волимо? Колико брак мења однос двоје људи и саму везу ? Шта је потребно за складан брак? Одговоре на вечита питања о односу мушкарца и жене, Драган Маринковић Маца доноси на оригиналан и само њему својствен начин.
Дворана Парк, 11. новембар од 20 сати, цена појединачне улазнице је 600 динара.
Напомена: Приликом организовања дешавања примењују се све прописане мере на превенцији и заштити (ограничен број седишта, обавезно ношење заштитне маске и дезинфекција руку на улазу).ВРХ