Две кабаретске представе у наставку програма

Наша публика ће пре летње позоришне паузе имати прилику да ужива у две дивне кабаретске представе. Прва је "Нас две" 28. маја од 20 часова, а друга "Цимет и ванила" 11. јуна од 20 часова. За обе представе обезбедили смо промотивну цену појединачне улазнице од 300 динара. Карте су већ у продаји. Кабаре "Нас две" - 28. мај од 20 часова.
Пева: Ана Радоњић-Зое Кида ("Земља грува")
Текст, режија и улоге: Татјана Кецман.
Духовита, забавна и веома атрактивна прича о жени, која је опседнута каријером и њеним алтер егом, којем недостаје љубав. Једна од “њих две” бомбардује публику рецептима, саветима и новим методама за успех у друштву, док се друга, нежнија верзија ње саме, песмом бори за љубав, романтику и “оно мало душе”.
Две потпуно различите жене спаја једно кабаретско вече у којем се "спонтано" пева, глуми и наздравља животу.
У овим урбаним временима у којима жене, зарад каријере, све више занемарују сопствену природу, потребу за љубављу и материнством, кабаре се нашао као подршка природно лепој и нежној жени.
"ЦИМЕТ И ВАНИЛА" - 11. јун од 20 часова.
Комедију „Цимет и ванила“ чине приче о љубави, страсти и чежњи из угла три жене, различитих животних прича и љубавних искустава. Своје свакидашње и несвакидашње доживљаје, уз песму и плес, испричаће нам адвокатица, медицинска сестра и стјуардеса. Духовито и забавно, лепршаво и шармантно, оне нас уводе у свој скривени свет који мирише на цимет и ванилу, и у коме је све могуће… Својеврсан кабаре, ова представа је уједно и музички времеплов у којем ћете чути најпознатије шлагере педесетих и шесдесетих година прошлог века, уживо, у извођењу самих глумица.
Играју: Весна Станковић, Снежана Јеремић Нешковић, Милица Јанкетић.
Добро дошли у позориште!ВРХ