"Коштанин твист" на репертоару 28. јануара
Овогодишњи позоришни програм започињемо комедијом "Коштанин твист". Дворана Парк, 28. јануар од 19 часова. Цена појединачне улазнице је 400 динара, карте се могу купити на билетарници сваког радног дана од 8 до 20 часова.
О ПРЕДСТАВИ: Није лако бити глумац. Тешко се наћи и у улози редитеља. Драматург такође има своје муке. Какве замке чекају ауторску екипу пре него што изађе на сцену уметници показују у представи „Коштанин твист”. Комад је премијерно изведен у позоришту „Славија”. Драгана Дабовић и Андреј Шепетковски насмејаће публику откривајући како се спрема „Коштана”. Приказане су различите режије једне те исте сцене из ове чувене драме.
Сваки од редитеља види ,,Коштану” и сцену коју режира на посебан начин, својствен његовом сензибилитету, животном искуству и таленту. Свака глумица која игра ту сцену доживљава је другачије, зависно од њеног дара, искуства и амбиције. А судар тих стремљења и карактера редитеља и глумаца, у позоришту тако често неспојивих, доводи до урнебесних ситуација, јаких емоција и жестоких сукоба.
Ово је комедија о смислу стварања и трагедија о неоствареним амбицијама, а уједно се тражи и одговор на питање да ли је пут ка успеху у угађању себи и својим хировима или у дубљем, љубавном ослушкивању другог човека и давању.
Видимо се у позоришту!
Напомена: Културни догађаји организују се у складу са мерама прописаним на заштити од Ковид-а 19. Обавезно је ношење заштитне маске и дезинфекција руку, број седећих места је ограничен због прописане дистанце.ВРХ