МИЛОШ РАДОВИЋ И "ГОСПОН ТАМБУРАШИ" 6. МАРТА У ДВОРАНИ ПАРK
 

У сусрет Дану жена, најављујемо велики концерт Милоша  Радовић солисте РТС- у пратњи тамбурашког оркестра "Госпон тамбураши" из Новог Сада.

Милош Радовић је одржао преко 450 концерата у земљи и иностранству. Песмом води у свет љубави и буди најтананија осећања. Поклоните драгим особама вече популарних евергрин меодија,  интернационалне, староградске и традиционалне музике. На репертоару су незаборавни евергрин хитови Драгана Стојнића, Леа Мартина, Бобе Стефановића, Арсена Дедића, Kемала Монтена, Звонка Богдана...

Радовића ће на концерту пратити Тамбурашки оркестар "Госпон тамбураши" из Новог Сада чувен по свестраности, квалитету, професионалном односу на сцени и ван ње, по пријатељству и поштовању према сваком, по љубави према музици и изазовима које она носи. Сви чланови овог оркестра су и чланови Тамбурашког оркестра РТВ Војводине.

Живот и каријере годинама су  упућивали једне на друге, а Богојављенске ноћи 2020.  на концерту Ђорђе Балашевић их је препознао под овим именом и поклонио  им се назвавши их "Госпон тамбураши".   

Дворана Парк, 6. март од 19 сати. Цена улазнице је 600 динара. 
ВРХ