Предпремијера представе "Нека буде шта буде"
Најављујемо прво, предпремијерно позоришно извођење нове комедије "Нека буде шта буде". Дворана Парк, 23. фебруар од 19 часова. Молимо да карте резервишете на време!
О представи: Топла, људска прича о двоје супружника који већ дуго покушавају да обезбеде потомство уз све перипетије које сналазе наше „мале људе“, сажета је у ову комедију типа дуодраме. Ово је комедија, на моменте урнебесна, али и комад који обилује емотвиним животним и драмским моментима.
Протагонисти ове представе су Сандра Бугарски, глумица Београдског драмског позоришта и Владан Савић, глумац Позоришта на Теразијама. Текст и режију потписује Владан Савић, сарадници на тексту су Саша Симоновић и Аница Гарић, сценографија Тања Жиропађа.
Београдска премијера представе „Нека буде шта буде“ је 6. марта 2021. у Академији 28 у Београду, док ће прво предпремијерно играње бити изведено у нашој Дворани Парк 23. фебруара од 19 часова. Цена појединачне улазнице је 500 динара, а карте се могу купити или резервисати сваког радног дана од 8 до 20 часова на нашој билетарници у холу.
Напомена: Приликом реализације културних догађаја, примењују се одредбе из Уредбе о борби против Ковид-а 19 о обавезном размаку, ношењу заштитиних маски и дезинфекције.ВРХ