"ЖЕНСКИ РАЗГОВОРИ" И "КАУЧИНГ" ПОВОДОМ ОСМОГ МАРТА!

ПОКЛОН ПУБЛИЦИ - ПОСЕБНА ЦЕНА ОД 500 ДИНАРА ЗА ОБЕ ПРЕДСТАВЕ
 
Ближи се 8. март, празник жена! Поклоните драгим особама лепо и насмејано вече уз позоришне представе "Женски разговори" и "Каучинг" које ће бити одигране 7. и 9. марта у Дворани Парк. За ову прилику припремили смо посебну цену улазнице у износу од 500 динара којом ћете, плаћањем једне, моћи да одгледате обе позоришне представе. Карте можете купити или резервисати већ од данас на нашој билетарници од 8 до 20 сати, лично или путем телефона 711-118. Добро дошли!
О ПРЕДСТАВАМА:
"Женски разговори" - 7. март (понедељак) 20:00
Уз антологијске реченице Душка Радовића, мушке разговоре, женске разговоре, шармантан и забаван игроказ троје наших врхунских глумаца, ова представа доводи до тога да публика увек насмејана напусти салу.
Текст: Душко Радовић
Играју:
Катарина Каја Жутић
Весна Чипчић
Милан Цаци Михаиловић
"Каучинг" - 9. март (среда) 20:00
Одговор на питање „како проживети најбоље године које ће, као и све друго, брзо проћи” нуди представа кабаретског типа „Каучинг”. Комад, који је написала глумица Душанка Стојановић Глид, на духовит и провокативан начин говори о женама 45+ и њиховим тежњама и преокупацијама да се кроз сеансе јоге, гешталт терапије, коучинг, хороскоп, дијету, тарот … поменуто животно доба учини што бољим и лепшим.
Играју: Душанка Стојановић Глид и Александра Јанковић.
 
 
 
 ВРХ