"ТРИ МУСКЕТАРА" - ДЕЧИЈА ПРЕДСТАВА ВЕЧЕРАС У ДВОРАНИ ПАРК!
 
Другог дана наше "Јануарске дечије чаролије" најмлађим (и оним мало старијим) љубитељима позоришта најављујемо представу "Три мускетара". Уживаћемо у одличној причи, фантастичним костимима и сценографији, сјајној глумачкој екипи. Видимо се вечерас у Двораи Парк од 18 сати. Цена појединачне улазнице је 200 динара. Добро дошли!
О ПРЕДСТАВИ:
Можда сте чули за ову причу пуну смелости и веселости, пуну ратовања и туговања, хвала и жала, испуњену љубавним чарима - причу о Мускетарима! Причу о храбрим подвизима, о љубави и моћи, о пријатељству и самоћи. О зврчци-две, о значењу "Сви за једног - један за све"!
У нашој адаптацији приче о три мускетара бавимо се почетном причом, причом о Д'Артањану. Млади и храбри, мада тврдоглави, Д'Артањан креће на пут у Париз да постане Мускетар. Међутим, наилази на разне невоље, што због своје пргавости што због борбе да помогне краљу Лују Четрнаестом. Да би успео мора да научи шта заиста значи бити мускетар. Представа је авантура са акробацијама и мачевањем.
Играју:
- Иван Михаиловић
- Ваја Дујовић
- Стојан Ђорђевић
- Матеја Поповић
- Душан Поповић
- Божидар Маровић
- Стефан Илић Фрта
Драматизација: Матеја Поповић
Костим: Срђан Перић
Постпродукција звука и сниматељ звука: Павле Николић
Тонац: Дамњан Јовановић
Напомена: У реализацији програмских активности у Дворани Парк се примењују обавезне мере прописане на превентиви и заштити од Корона вируса (обавезно растојање при седењу, обавезно ношење заштитне маске и обавезна дезинфекција руку на улазу). Молимо све наше посетиоце да поштују ове мере.ВРХ